Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto ih, ko jedna naša iz živinica na bilinom hehe
Velike zastave, jedne velike i slavne zemlje. Živjela Rusija!
sR(p/u)ska posla...parade ispraznosti i kiča...umišljaju si da su centar svijeta a baš sve se odvija bez njih
Umjesto da objavite na Moskvu radi tehničkog pao najnoviji lovac Suhoj, a pilot se nije uspio ni katapultirati, vi objavljujete najveće zastave Rusije. Koja je u financisjkom, tehničkom i vojnom rasulu ko prije 25 godina a Srbija i prije 25 godina i sada !
@vojvodamisic Dedera vojvodo napiši koliko je zlata iz deviznih rezervi prodao da spriječi pretvaranje rublje u toalet papir, da radi štednje lovci padaju na tlo a podmornice na dno :)
@Yugoslavia1 Primijetio sam da je u Srpskoj zavladala dijamantska groznica i pomama za nalazištima dijamanata u Sibiru, i svi odoše tamo kopati dijamante a ne da rmbače Miletu za 100 eura mjesečno. NAravno Rusija je prebogata i naftom ko ARabija pijeskom. Problem je samo što je ARabija prodaje jeftinije od Rusije, a RUsije nema industrije da svoju naftu iskoristi kući !Bošnjacima je nadraža ova; Nećeu neću dijamante, niti zlato nit safire kada Srpska ne voli me :))
Bakir i ostali predstavnici bosnjackog naroda bi trebali dobro da obrate paznju sta mile radi sa izraelcima..uvlaci ih u Bosnu, a zna se kakvi su oni kad se dosele negdje prvo zagospodare svim bogatstvima a onda svim medijima..
Treba ih tužiti što se služe Erdoganovim patentom u FBiH, a da mu nisu platili patentnu licencu ! bROJNI TURSKI KOLEDŽI, ČASOPIS STAV u ličnom Erdoganovom vlasništvu, bolnice koje priprema Sebija, brojne industrije i turizam, a šta je BiH dobila od toga ? ĆUNU U SOMUNU !
bolje da su razvili jufku za burek
Glupost
Cudi me da nisu srbijansku razvili pored njihove.
.....bmk za ruske zastave....mogli su napraviti i veće.......