Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeko Yoko Ono ?
Joka Ono
Jel ovo onaj sto je pjevao da jedino trebamo ljubav, dok je sa svojom kineskinjom lezao na ogromnom broju miliona? 99% ovih su dvolicnjaci (svaka cast predsjedniku sto vozi wv bubu i ceka u bolnici u redu)... A sto se tice Lennona, on se za mir u svijetu zalagao koliko i Mariah Carey..
Meni licno, k'o da je na BiH mislio, kad' je pis'o Working Class Hero. Uvijek pomislim na nas, kad se ova pjesma pusti na nekoj (ne)svecanoj prilici.
Ovi hipici i njihova ideologija su mi najveci promasaj ljudskog roda.
Ljudski rod je promašaj sve dok njihova ''ideologija'' ne postane i real-politika...
imagine no possessions i wonder if you can no need for greed or hunger a brotherhood of man imagine all the people sharing all the world
you may say I am a dreamer..............but I am not the only one........
Imagine... odlicna za trenutnu situaciju u svijetu.
yoko ono me podsjeca na pazi ovo haha
Hahah i to što kažeš