Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj slon je 100% bio Srbin.
jesmo Afrika po mnogo stvari zapravo oni su sad bolji od nas u dosta ...ali slonova nemamo ;D
Tako je hahhahah
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Iz BiH se u svijetu samo mogu naći kosti bosanskog konja. A taj konj, niti je srpski, niti je hrvatski, niti je muslimanski, već je to autohtoni "bosanski brdski konj". Prema posljednjem popisu stanovništva u BiH nas konja trenutno ima oko 3,5 miliona. Širom svijeta nas radi vrijedno onako konjski, sigurno nekih milion i po. Podijeljeni smo u tri vjere, ali većina nas ne vjeruje ni u šta. Plašimo se jedino udarca.
Mladunče slona iz Laktaša.
I don't know Rick, it looks fake
Stara slonovska zajednica iz Kiseljaka.Na pašnjacima Busovace i Krešića,se mogu,i dan danas pronaći njihovi ostaci.
Izgleda mi, ovako na prvi pogled, od loze Dodika.
Sigurno je mislila na Botswanu, ali poznavajuci koliko je vecina Amerikanaca "inteligentna", ne cudi sto je rekla Bosna.
Pa oni i nisu optereceni prebrajanjem krvnih zrnca kao mi na balkanu.
Ali ako je zbilja to nesto toliko staro i prahistorijski, zasto ne vrijedi milione dolara????? Ne kontam.
Ja ne kontam tvoju logiku, zasto bi uopste fosilni ostaci vrijedili milione dolara?
Autentično kao Kalifornijski Kengur
Kako je ovo izmaklo DODIKU Jbt????
eno ga već se prodaje na webu za 5.000,00 $ ima identična slika, samo ne piše da je iz Bosne
austrougari su vrsili svakojaka iskopavanja, a sve u svrhu brze licne zarade, nama samo ostavili predmete sa sentimentalnom vrijednoscu... pogledajte glasinačka kolica
Naravno, iz Visokog pored piramide nadjen
Šta bi na kraju? Uze li ih? 🤣🤣🤣🤣
Ridnik Gračanica vec godinama vrsi ilegalno iskopavanje kostiju mamuta, zajedno sa ostalim fosilima i prodaje na crno trziste. Prijavljivano je i SIPA-i od strane javnih ustanova, ali nikada nista nisu poduzeli po tom pitanju. Nedavno je zaustavljen automobil sa fosilnim ostacima prazivotinja,gdje su oduzeti ostaci 90% iz rudnika Gracanica. Cak na zalost kada im je zurba sa isporukom uglja, i ispunjavanjem norme, ne vrse selekciju, nego zahvataju i kljove, te prodaju kao ugalj.
ljudi nisu ni svjesni cime se sve nasi lopovi bave
Fosili se nalaze iskopavanjem uglja, jel to ilegalno?
Samo proba