Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se desio pad američkog vojnog helikoptera u jezeru modrac prije desetak i više godina, bili su poslati ronioci da izvuku tjela stradalih i oni su posvijedočili kolike ribe se nalaze u jezeru modrac, riječ je o zaista velikim somovima....
Čista voda nema šta; nema otpada rude, hemijskih i rudnih prerađevina kojih nema u Modracu. Ovaj som se vjerovatno može transformisati u mačora (samo ga malo treba ostaviti na suncu),a navečer mu se boja mjenja u floroscentnu ;).
...jbg...kako si krenuo, ispašće da je som reinkarnirani franjo tuđman lično...u tajnoj operaciji hrvatska do drine :)
4 sarme 4 bureka i još dvaput da na roštilj baciš
http://www.sodalive.ba/lukavac/ames-gosic-u-jezeru-modrac-ulovio-soma-teskog-58-kilograma/ Evo i link sa slikom koga zanima :)
Ma ja, da stiropor zabaciš ufatićeš ga. :)
Svijetlil u mraku?
...bixenoni, adaptive front lights :))
Tako sam i pretpostavljao :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@abc123 jezero se ne zagadjuje time sto mu se uzima voda za termoelektranu nego zato sto rudnici ispustaju hemikalije u njega
ovo je Dodik, on je somina masna
Dajte ljudi, kakav crni dragulj. To jezero je i napravljeno zbog industrije, prvenstveno zbog termoelektrane Tuzla, jer je za njen rad potrebna velika kolicina vode. Uvijek je bilo zagadjeno i prljavo.
Odlično ime - crni dragulj. Uvijek crn a važan i zanimljiv.
@abc znas li na kom principu radi rashladni toranj od termoelektrane.. onaj dim sto izlazi, to je obicna vodena para... primjerice isto kao sto voda prolazi kroz blok motora, tako ti ovo radi.. cirkulise pored toplog tijela i hladi ga.... problem je hemijska industrija, ona zagadjuje vodu, a termoelektra malo vise zagadjuje zrak..
...da ga pod sobom u vodi vidiš, taman za srčanog udara...
ovaj jede malu djecu
Svaka čast!!!