Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka je napravio svaka mu čast. Davno je dokazano da su životinje puno bolje od ljudi.
http://www.youtube.com/watch?v=Jw_YwEDcO94
Izet Fazlinovic je sahranio prase..već vidjeno. Istočnjaci samo znaju da kopiraju zapad.
...mir macinoj duši...
Znam da ce krenuti komentari o tome kako je pola svijeta gladno , a on pravi skupi spomenik ljubimcu . Neka je, uostalom zivotinje su ti pravi i odani prijatelji, narocito psi , prijatelj bez interetsa. A u ostalom neke zivotinje su vrijednije od mnogih ljudi !
U Bosni pola naroda gladno , a turci tako sa mackama.E moji turci da sad Sultan Sulejman zna kako bolje pazite zivotinje nego svoj narod.
isti dizajner je aliji napravio mauzolej hihihihihi
Ocigledno je namjera klixa potpaliti muslice.. jer oni bas i ne vole zivotinje, a tek da im spomenike dizu.. Ocekivali su navalu komentara-citaj posjeta- a to citaj $$. Ocigledno nije proslo
Cjenovnik za mladi naraštaj: Američko dijete-100 luva Izraelsko dijete - 98 luva Englesko dijete - 97 ---- Francus. dijete - 94 ---- Njemačko dijete -86,7---- Njemački ovčar -84 ---- Kineska panda - 83 ---- Ostatak EU -ca.80---- Hrvatsko d. - 73 ---- Bosansko d -34,2--- Albansko d -29,5--- Tursko d. -25,8 --- Sirijsko d -17,0---- Iračko d -9,1 ---- Palestinsko d.-2,8--- djeca afrike -0,8 ---- (jedinica izražena u izmišljenim luvima a inače vrijedovni omjer otprilike se poklapa sa onim kako zemlje zapada vrednuju živote mladog naraštaje zavisno od geogeafskog položaja)
i sta sad s tim sto je to uradio,stvarno gluposti pisete.....