Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nije ovo ništa,mi imamo njih dosta (u politici),jedan PAPAK,a dvije noge !
Jedne prilike za proslavu prvog maja sa zaručnikom,turskim milionerom,okretali smo jagnje koje je imalo šest nogu....meni su išla dva buta....tom prilikom sam gostima rekla da se na klixu služim sa tri nika : samantha , commi i bosanceros...zavisno od komentara odaberem jedan,kad hoću da serrrem i da se hvalim koristim ovaj nik Samantha da pokušavam provocirat narod... često putujem,govorim 4 jezika ,boravim u Londonu i provodim 24h na klixu...
ma to turcin guzi ovce ..oni i arapi to rade redovno
Ovo onaj bradonja na oblacima,salje znakove sudnjeg dana i slicno !!! A nasi lijepi Bosnjakistanci vjeruju u sve ,a samo nece da malo ukljuce pamet i slicno.Previse zatucani smo !!!
...draga "samantha"...uopće nije loše, al' te lijepo umoljavam da pripaziš na glagole...imam osjećaj da si pobrkao klix i toalet :)
U bosanskom jeziku kaže se JANJE, a ne jagnje!
U Bosni ljudi imaju jednu glavu, ali nemaju mozga. Nevjerovatno.
ma sve se da okrenut na raznju.
estakfirula
eto šta bude kad mudžahid spolno opći sa hajvanom...vakih u Gluhoj Bukovici i Maoči ima stado
Ta će Turci mi nek dan vrtili sa 8 nogu janje ozraceno kod adžića kad je nato tuko gore.
Nije to noga
jedna država, tri papka, dva entiteta
A koliko ima opanaka?
ma ja, klixovcima su noga i ekstremitet dva razlicita pojma. blamazi nikada kraja
NEK SE JANJE ZOVE NIKOLA, SRPKO IME :)))