Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahahaha cuj nove discipline, plesanje hahaha, onda ce kamenovanje biti \"kamena s ramena olimpijski sport\" :-))))))))))
treba potamaniti sve muslimane na ovome svijetu.
najveca greska NOVOG ZELANDA sto je dopustio imigraciju MUSLIMANA.. zato su sada napravili STROGU KONTROLU i zabranili imigraciju iz bilo koje ISLAMSKE drzave..ukljucujuci BOSNU .. MUSLIMANI SE NISU MOGLI da priviknu na slobodu ,tehnologiju u savremeno drustvo tamo i izavali mnogo javnih polemika, tukuci zene, zenecei se sa vis zena i ostalim zaostalim serijatskim obicajima
Pa stani mozda je zena dobila tradicionalni APLAUZ po usima. Sta ces TURSKA posla
sve je to dio turskog plesa, ja koliko znam karindjanje srpskih majki 500god to je isto njihov tradicionalni ples
I kamenovanje zena u Iranu je tradicionalna perzijska igra i pjesma
\'\'TRADICINOLANI TURSKI PLES\'\' :D EH, TI NOVOZELANĐANI, NEK\' PROČITAJU KUR\'AC, ON PROPISUJE I KAKO SE PLEŠE...