Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako i treba, postedi druge ljude svog derista kad ga nisi znao vaspitati. a tebi u kuci nek se dere
POD HITNO UVESTI ZABRANU ZA NEVASPITANA DERIŠTA I BEZOBRAZNE RODITELJE I KOD NAS
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kao da su me pitali...
ja isto ne mogu da shvatim kako neko moze dijete vuknjariti od butika do butika. kao sto ima mama pa normalno da dijetetu to nije interesantno i da ce se unervoziti. nek neko cuva dijete dok ti ides u kupnju a ako ces setati sa dijetetom haj u park ili u prirodu pa se igraj. ja sam tako bio u jednoj radnji i dijete unervozilo se a mati mu vice jos samo 2 butika da obidjemo i idemo kuci. pa mislim stvarno.
@ares,vec sam se uplasila za tebe,dobro da si predlozio nesto konkretno:)..poslije onolikog lizanje evo osvjezenja:p
...okice moje zelene, ja se nasiljio na tebe...al ti nikako da svatis...pa da mi posaljes mail...broj telefona...i sve ostalo...posalji mi sebe okice...siljat sam i opak :-D :-)...hajdemo praviti mala kmekala i voditi ih u restorane da sve nerviraju oko sebe :-D
U potpunosti se slažem sa menađericom i nije uopšte važno što su djeca u pitanju. Treba da se nauče na život u zajednici sa ostalima, a ne da svoje hirove ispoljavaju na štetu okruženja. Šta bi bilo kada bi se svi počeli derati i vrištati?
Jao baš su fašisti i veabije ti Australijanci
i trebaju,mrzim ne odgojenu djecu koja vriste i ne znaju se ponasati.
@Sarajevo - poštujem komentar i slažem se sa svima koji tvrde da je dijete koje vrišti ne treba da bude u kafiću, restoranu ili na nekom drugom mjestu. A za ove što bi "odmah spucali, tukli, udarali i sl.." bolje se potrudite da se to ne desi i vama kad budete negdje vani, a to možete samo dobrim kućnim odgojem, prije nego što komentarišete odnos prema djeci a još niste postali roditelji.
ja tako sjedim sa jaranom u kafiću, djete-antihrist trči ko sumanut izmedju stolova došo meni i hoće mobitel da mi uzme sa stola-ja mu kažem malo glasnije da i njegova mama čuje-"ne smiješ to dirati!" Da ste samo vidjeli kako me rospija pogleda, pa da sam joj staru opsovo ne bi me onako prostrijelila očima.... :(
E sad ok su vesela i radzragana djeca,zaintrigirana i radoznala, ali poneka zapuštena djeca koju sve češće viđamo sa roditeljima po kafićima i restoranima , kojima roditelji sve dopuštaju e to je već nešto sasvim drugo. Niko nije dužan trpiti nešto što ne mora, pa bi roditelji trebali malo više da povedu računa o djeci.
Nije lahko malog insana odgojiti, al jos ga je teze vaspitati, a tek roditelje da i ne spominjem; da us oni vaspitavani i djecu bi znali vaspitavati...u kahvez oboje i svugdje im zabrane stavi...hihihihi
ljudi nauce papagaja da prica a one satro ne mogu s djetetom izaci na kraj!...ccc... a to sto kazes za odgoj - upravo tako!
@Ares sto si se nasiljijo veceras?Sta te muci?
...nema veze...e zbog takvog odgoja...kad napune 13-14-15 godina pocne policija na vrata roditeljima dolaziti...a onda pocnu i sa travom, ko ima love pocne smrkati bijelo...onda lijepo igla itd...:-) sta odgojis to na kraju i dobijes