Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jes\' ruzan...
meni je sladak!!!!
@Dzemo Odlicno receno. Bravo!
Vidim svi govore kako je ovaj tip glup i kako je nenormalan. Al nije. Tip je pametniji od svih nas ovdje zajedno!!! Bio je u top formi i imo savrseno isklesano tijelo i onda se odlucio na radikalan i neuobicajen potez - nekontrolisano debljanje. Koja budala! - rekli bi svi. Ali nije. Sad ce tip polako da pocne vjezbat, da ulazi u formu. Za oko pola godine vratit ce i svoju prvobitnu figuru, mozda i gostovat na \'\'Oprah show\'\', stec publicitet (to je vec i sad podobro uradio), vjerovatno i napisat koju knjigu o svojim iskustvima i koju o vjezbanju, postat celebrity, sigurno bit i fitness instruktor holivudskih zvijezda... Tip ce uskoro zgrtat milione na tome, a vi ga slobodno zovite budalom. A prije 10 dana je bio niko i nista...
on nije normalan.. ja se borim da smrsam a on se deblja
ovo nije prava slika kakv je sad....pogledajte na index.hr
ma meni ovo mirishe na fotoshop vidite mu boju glave tijela... pogledajte mu noge... crte ruku...
ma neko mu ga straga dok je demonstrirao vjezbe........ koji glupan
on kao da je trudan a ne debel...
ako je ovo nabacivanje kG ev moje glave ja samo vidim stomak ko u trudnice od 8 mjeseci..gdje mu ode sve u stomak..sta je ovaj je?