Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od ovoga treba bjezati, online RPG-ovi su je*eno zarazni ... kakav crni CS i ostale gluposti
Nisi bolan jedini, milioni su zarazeni i hipnotizirani igricama
Zna li ko jel bar dobra igrica...ocemu se radi????
I ja cu tuzit Mercator jer jedem svaki dan po tri sata. 20 hiljada sati izadje oko 9 sati na dan u 6 godina....koji majmun... J.e.b.em. li ti majku kretensku kad ne znas oragnizovat dan i sredit zivot, umri konju americki!
motiku u sake
joj koja glupost pa i ja igram lineage pa nisam ovisnik cc..hajd sad moram ic igrat caoo
O majko mila, za 20 000 sati mogao je zavrsiti tri fakulteta. A ti sto si ovisan o ckipi, ne treba da se zalis nego samo predji na muske bulje.
I ja sam ovisan o ckupi. kome da se zalim?
:)))
Sta je sa counter strike 1.6 frikovima,hoce l\' oni tuziti koga ?
tica teletabis enis backstreet boys, strumfovi se navukli na hors
E sad kad skoče svi GTA fanovi. Koliko sam živaca potrošio na one misije duguju mi 10 godina života :D @deder - A meni još odzvanja u glavi ono pašče iz Duck Hunta (Nintendo), mislim da je njegov smijeh loše uticao na moje samopouzdanje :(
u stranu se malo, hocu i ja koji cent... Meni jos uvijek kad zatvorim oci skacu patke/kornjace iz Super Mario Bros. pred oci...