Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije to nista, ja sam sa jednom zenom spavao. Dvaput.
APSOLUTNO NEMOGUCE!!! 50 godina x 365 dana = 18250 dana znaci 355.000 klienata / 18.250 dana = 19,5 klienta na dan 19,5 klienta na dan / njih dvije = 10 klienata po jednoj bukvalno svaki dan tokom 50 godina!!! Teoretski neizvodljivo!!! To bi znacilo, kad izuzmemo dane kada nisu bile na poslu (a moralo je i takvih biti), da su tokom nekih dana morale imati po 20, 30 mozda i 50 klienata... NEMA SANSE!!!
@Hercegovac Onda da nepricam o \'rvaticama iz \'ercegovine po dubrovackoj zupaniji. Ove godine vidio sam najmanje 20 callgirls sa strancima sto hodaju. Upitah jednog baustelca na placu sto je ovo, a on kaze to su sve slavonke i \'ercegovke i bave se prostitucijom pola godine a ovo drugo pola godine studiraju u Zagrebu fol nesta. Da se ne osjecas nacinalno uvrijedjen, situacija u Srbiji je jos gora, dok je Kosovo gora od Kube.
pa one su jednojajčane blizanke što znači da ako jedna spava sa nekim druga sve osjeti kao da je i ona spavala......tako da su spavale i sa onim sa kojim nisu spavale. coooool
Da su po markicu naplacivale bilo bi im dobro ,a kamoli vise :-)
Pička im k\'o pepelnica :D
Pička im k\'o pepelnica :D
Ma one su se naprimale u svakom pogledu, hem sto para, hem sto kara : ) ahhaha
@istina Izvini u 0:53 mi ne radi više mozak, greška ..... 53,25 km.... Pa i nije tako daleko, k\'o do Zenice.... otprilike...... Ali priznat ćeš bolje zvuči do Tokia....... ;-)
Koliko kite prime tek ove Bosanke kod nas u Zagrebu. Platis joj Coca-Colu i deri...Juce sam dero naku Melihu iz Prijedora, prekjuce Samru iz Konjica, dalje da ne pricam...
Holy Fuck! Ovo je kijamet. Smak sviiiiita. Ne cudi me da je klix ovo objavio. Oni samo slijede \"civilizirani Zapad\", i njegove trendove. Zato i postoje. Nego me cude ove dvi\' caknute kocke i nizozemci, koji su ocito isto zbilja odliiiiiipili, kad \'vako nesto promoviraju kao \"zabavno\", \"zanimljivo\". Kako bi rehla rahmetli nane Gospe, \"Insan bRez obraza, k\'a HAJVAN\"!
Sestre Milana i Saska. Milana je sa brkovima a Saska je (pro)celava.
sve se stigne ako se rano ustane
Sto se dobro srze koda imaju samo po 50.
35500 / 2 = 177500 177500 / 50 = 3550 3550 / (365 - 72) = 12.11 Znaci svaka je 12 puta dnevno \"zabavljala\" klijente, u danima koji nisu crveni :) Sve to gore navedeno znaci da je izvodljivo ali cisto je nevjerovatno sto znaci da babuskare lazu.
Pravac džehenem
cuj ovih nubova sto racunaju .. nemate vi pojma kako one rade pola sata jedan, obicno gledaju da te zavrse za 15 min. nemate pojma sta je RLD Amsterdam