Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kretenu Tito je trosio americke pare sto su mu davali nije jugoslovenske.....
Treba više ovakvih senzaconalnih dezinformacija. Narod se sjeća Titovog vremena i počinje ga opet štovati, a to je opasno. Čemu današnje političke stranke ako ćemo štovati Tita ? Zar da sve ideje stranaka razdvajanja padnu u vodu, lideri koji muzu i prejebavaju narod izgube fotelje, jahte, vile, i milione u bankama ? Doduše, Titov sat je bio Vacheron Constantin, a ne Patek Phillipe. NIje bitno, dobra je ova vijest. Mora se još više ovakvih stvari protiv Tita servirati narodu.
ma TITO je bio nesposoban, radio i gradio cijeli zivot i kupio sat od pisljivih 7000 eura, pa nasi moderni politicari takve stvari kupuju ujutro uz novine. daleko smo mi ispred tog trulog sistema. SDA ljudska prava stvar
Socijalisticki duh, nema sta. Tito je zivio kao neki imperijalisticki kralj a ovamo sitnoj boraniji trulio o solidarnosti. Necete nikada naci \"skupocjeni\" sat od Cegevare na bilo kakvoj aukciji.
da, kolekcionar je pogodio u sridu! stvarno mu se posrecilo na ovoj aukciji.
pitam se, kakav je to bio kolekcionar, da nije znao vec unaprijed procijeniti vrijednost sata? ni noviji model Patteka se ne prodaje za tu cijenu, a jos ovaj koji ima svoju starosnu vrijednost, ali i historijsku. svasta. moja cijena bi bila 20 000 eura pocetna. posrecilo se tom liku koji je kupio taj sat za badava.
Ne kontam šta će mu, zar nema sat na mobitelu??
bravo majstore
koja sramota, za tolisne pare. nevjerovatno. moj jaran ima audemar piguet koji kosta 5.000 eura. sramota.
JEFTINO!!!!! To je cijena obicnih jeftinih modela Patek Philippea. Skuplji modeli idu daleko preko 100 000 eura. Da sam bio na aukciji dao bih bez razmisljanja 20 000 i jos toliko bio dobar na njemu za samo koji dan. Ovaj osim sto je zlatn ima posebnu povijesnu vrijednost.
ni ja............jebote nisu normalni...........
ja ga ne bih prodala ni po koju cijenu
Cuj porodica htjela ostati anonimna. Najvjerovatnije da je to prodo neki mafijas na velikoj nozi koji je bio u mogucnosti da pokrade sve od tita a bilo ih je dosta kao pokojni milosevic i ostala ekipa i generali. Da je istinita prica nebi oni ostali anonimni, to bi bio ponos da dobijes takav poklon od jednog od najvecih predsednika u istoriji cjelog svijeta.
mala cijena za Titov sahat,ja bi dao vise
e koliko je samo taj TITO nakro i ostavio svojim bliznjim... a ne ko ovi nasi levati sve narodu ostavise a sebi nista.