Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Pixie Ma ko Hana Hadziavdagic.....kaze pop.u.si liku i 500evrica i kupi sebi cizme :S buaaaaa
sve mimo islama je \'sloboda\' bez granica. to sto se neko dosjetio da naplati svakodnevnu razvratnu naviku je isto kao da se nije ni dosjetio. ne mrzim vas samo mi se gadite. vase maloljetne kceri se pucaju tu na klupi ispod stana. vi mirno gledajte tv ZNAJUCI TO. ah da, djeco, zastitite se.
joj šege, gutala za gucci torbicu - od 25 $ brate, napiši kako treba, za LAŽNU gucci torbicu. ne postoji gucci torbica od 25$. ni ručka od torbe nema za te pare
sLIKA je bas iz Hong Konga hahhahahahah Plavusa od 2 metra na slici, prava Kineskinja.....
pa zar nekom moze zatrebat gucci torbica
@abuzenze, ba gdje si ti rasto, i kakve su to tebe \"drpale\" sto ga ne znaju ni uhvatiti kako treba ? ! ccccc tesko ti je....... il jednostavno losa sreca ? btw, zao mi te.....
Pametne cure. Sto se dzaba drpat\'? Muskarci bi onako platili za to. Ove nase snase ne znaju ni uhvatiti ga kako treba, pa su nam onda muskarci nesretni i piju po kafanama i razbijaju aute. Sve zene treba da se masovno seksaju umjesto da lazno glume opatice i bule, bicemo svi sretniji... Samo Sex Bosnu Spasava!
Dje to ima Gucci torbica za 25$?
kakav im je ovo abortus na slici? a i ove mi ne djeluju baš kineski
Ma pucaju se Kineskinje za i bez dolara. ovo sto se tice \"profesicje\" je cisto onako usput... ;)
alal im batice vera
Hah, najjace je ovo zadnje - \"Novac joj je trebao za Gucci torbu\". Hah, sirotica :P Nevjerovatno.
radi zaradi