Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li se ti trudis biti tako glup ili je to od rodjenja mozda si ispao babici iz ruku dok te je noslia od mamice (koju inace sad pozdravljam)
super da ce im se suditi,i da ce ih policija sve u cuzu te bolesne djecake jadne......a ima ih jako puno i prepoznaju se lako.
jako mi zao ovih jadnika bolesnih djecacica sto nemaju love za drogu jadnici pravi ....
jao jesi zgodan nedime
hahaha ja sam glupača
AAAA VI PO AMERICI PRICATE TE STARE PRICE,A KODF NAS U BIH MI PRICAMO OVIH DANA PRICU O CRVENKAPICI BEZ KOLACICA SA KANTOM STO BACA PSICE U RIJEKU,A I BAKICA JE TU,ALI NAM JOS FALI VUK I LOVAC DA ODIGRAJU SVOJE ULOGE SAD PRED IZBORE,A TE ULOGE MOZDA ODGLUME VEHABIJE ILIO POLITICARI.MORAMO SAD DA VIDIMO KAKO CE SE ZAVRSITI OVA PRICA,I KO STOJI IZA NJE,PRAVO INTERTESANTNA PRICA SVI JE PRATE PREKO NETA,CITAV SVJET I AMERI SE UKLJUCILI PRAVO DAJU LOVU DA UHVATE CRVENKAPICU,SAD SE NE GANJA VUK U OVOJ PRICI,A I KOLACA NEKO CEKA PRED IZBORE DA DOBIJE....
pa to u BiH da si uradio ne da bi ti je policajac donio nego bi je još naplatio po većoj cijeni nego loklani diler:)
jao jeste glupi, Dawg nije ime, glupi ameri se oslovljavaju sa \"dawg\" što bi u prijevodu moglo biti \"jarane\" ili \"stari\"
Nije to nista , pitarcic kad ide u bordel ne izlazi iz kuce , samo skokne u sobu do svoje i kaze \"stara jesam li ja na redu ?\"...
Čuj najbolja je trava od policajca...