Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ne postoje tiktok i instagram novinari ne bi posla uopste imali
Ajvare ulazi u kuću, nedelja je jeftina struja moram te okupati, sutra je škola...pa moglo bi...
To su sve izvori vijesti. Zasto ici traziti nekoga negdje s mikrofonom da ti da izjavu, kad svi sve sami vec objavljuju na drustvenim mrezama. Svi izvori su potpuno legitimni i opravdani, a ovo je isto dobar post.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ivar the boneless
vikings :/
Odakle holoday inn u vrijeme bana kulina.
Noćas spavaj U vrtu sa ružama zaspalim. Jastuk nek ti budu grudi moje. Dok je moj zagrljaj nježni pokrio tijelo tvoje. Moja princeza je blistala Do jutra nije sa jastuka ustala. Svojim usnama na koži dragog Najljepšu ljubavnu poeziju si pisala.....
😔
😔😔
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mala džezva
Kćerke Pura i Cicvara, a sin Golf Drugi. Hajde bgt 😁
Ajvar je švedsko ime bio je jedan od sinova Ragnera.
Dva sina: Ajvar i Sudžuk
Somun moze biti prezime
Zanimljivo pukla hahahh
moji sinovi su rodzeni u njemackoj i zovu se Lidl i Aldi
Trgovina cipela Aldo
Postoji Skenderija ali prezime, zenska je provala i po, svaka cast. Malo osvjezenje za prostore u kojima ljudi vide konspiracijsku zavjeru, kradje, prevare, i nepravde kad vide i kikiriki i to neoljusten. Da se pocne pricati o ljesnjacima odmah bi orasima bilo krivo sto su oni skuplji.
Djetetu ću dati ime Zmaj od Bosne, biće pravi Hohenzollern
Jao kako je urnebesno! :)
Ima li kakav Cengic da nazove dijete Vila?
Ha ha ha kako je smijesna 🙄 Jasno mi je da ima budala koje će svašta uraditi i snimiti, ali da ima milion budala koje će to gledati, komentarisati i dijeliti, e to je poražavajuće.
Kako li je tek u Uzbekistanu kad se ova udala u Bosnu?!
Ajvare sine, ulazi u kucu da jedes, ohladise ti se paprike, a ti kceri Dzezva nam stavi vodu za kafu...
Sin Šporet i kčerka Tepsija