Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se sine ne drogiras kao i ostala djeca ?
Hahah joj crnjaka. A fakat je istina to sto kazes. Jer naravno ovoj zemlji ne trebaju pametna djeca vec upravo izgubljena i nadrogirana , jer kako bi inace debilcine bile na vlasti da nam se omaldina digne i krhne rukom od sto i kaze 'Ne moze ovako dalje!"
Tarik, super ti je ovo ;)
Hvala Vam :)
Zar vi primitivna ''gospodo'' koji ste ostavili negativne komentare mislite da ćete nešto postići s tim? Ja mislim da samo pokazujete koliko ste jadni i neodgojeni, prvo pisajući svakakve odvratne stvari koje nemaju veze sa ovim, a da ne spominjem koliko se u vašim jadnim komentarima vidi zavist. Nemojte molim vas da komentarišete ukoliko je vaš jedini posao u životu bio čuvanje ovaca na njivi. Ovaj momak, tj. moj momak je sve ono što vi možete samo da sanjate da ćete ikada postati. Prvo bezobrazni ste i neodgojeni, bez ikakvog cilja i uspjeha, šta se prosipate tu komentarima a ne znate ni nos obrisat? Uzmite papir pa sjednite napravite nešto od njega, ne ide a ? Nije žvaka za seljaka, nije džaba rečeno. A ti što si napravio sa bratom labuda pa nisu objavili, trebao si da se potrudiš da objave ljudi, nije tu do toga šta je njegov otac. Njegov otac je čovjek koji može biti samo ponosan kakvog sina ima, poštenog, dobrog, vrijednog, kulturnog, obrazovanog, što većina vas nije i neće biti.
<3 :)
Hvala Vam :)
Mi Bosanci smo vrhunski avio inžinjeri :)
Naravno :)
Bravo dečko,samo bježi iz ovog crnog vilajeta dok si mlad
tokio, nagoya, osaka...
Hvala Vam :)
Ja ne znam odkud ovoliko negativnih komentara. Kao prvo, evidentno je u clanku da se mladic skoluje i da planira ne samo "savijati papir" vec se baviti web dizajnom. Gruba istina je da "kod nas nista ne uspijeva sem kriminala", ali to je slucaj sa svime, a ne samo sa dizajnom. I sam je svjestan da treba ici odavde, a vec odavno je poznato da neki ljudi od hobija zarade vise novca nego od posla kao posla. Samo naprijed :)
Ebi ga, za ove stvari ti treba mozga, za kriminal jok !!
Hvala Vam mnogo :)
Sto je najcrnje niko nije skontao da avion iz tecta nije ista kao i sa slike hahahah
Ja i brat smo napravili dzinovskog labuda od skoro 1 metar preko pola godine radili ali nismo zavrsili na klixu jer nam nije babo dekan ili neki direktor
Aa velike privilegije zavrsiti na klixu gdje ce te i onako svi pljuvati....
Za ove negativne komentatore, kada hocete da vidite najgluplje dijete na svijetu, dovoljnjo je da na jednu minutu ugasite komp i pogledate u monitor .,.
Sve je to prelijepo jarane...,ali cisto sumnjam da ces sa tim uspjeti u Bosni...,jer kod nas su jedino uspjesni politicari ili kriminalci...
Nije navedeno :) Vec imam mogucnost da idem u Svedsku gdje ovo ajmo reci jako dobro ide.. Tako da cu razmisliti :)
bolje da je šta umočio