Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogo je istine u tome
Nije do interneta, do Klix-a je
I da jeste istina, šta on ima drugima nametati svoje stavove? Ok, on ne voli internet, ne sviđa mu se i mrzim tehnologiju. Zašto to uskraćivati drugim ljudima? Inače, uvijek će biti ljudi koji će se protiviti napretku i novim stvarima, novim dostignućima, budućnosti :) Meni lično nikada neće dosaditi, i oduvijek sam iznova fasciniran ljudskom domišljatošću i genijalnošću. Zamislite tek šta ćemo imati sve za 50-tak godina.
Ne!!!! Meni bas uzivancija kad citam ove klix komentare!!
Ti bas uzivas u zivotu ;D
Pogotovo one sa dna, one negativne :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nekom' štetu nekom' korist :)
da mi nije interneta i wikipedie *** bi polozio ijedan ispit
Iskljucio se jos ljetos,fantasticno.
Pametni ljudi.
Ima jedna anegdota, potpuno istinita kada su krajem devedesetih pitali jednog starije poslanika u skupstini Srbije da li zna sta je to internet. Odgovor je bio krajnje lakonski..."ne znam sta je to internet ali znam da su ga izmislili amerikanci da uniste nas srbe"
:)))
Apsolutna istina, dok je god nešto pod kontrolom, može se, ali kad se otme....... e, onda je problem !?
Cuj ukini internet, pa gdje bi ona pedofili, kojih najvise ima u Skandinavskim zemljama, pronalazili slike golih djecaka?? Imali bi 5000 Brejvika svaki dan kad bi im poceo pucati film sto ne mogu da dodju do zeljenih sadrzaja
I sta onda? Da mi jedino sredstvo informisanja i edukovanja bude dnevna stampa i televizija? NO WAY jarane! Internet ne dominira nasim zivotima Bergmane, drustvene mreze dominiraju...
bol bol i samo bol
NisteZnali.com sve o svemu.
internet je postao najvece zlo koje je covjek izumio naravno poslije rata
a religija?
da nije interneta mozda nikad ne bismo ni procitali ovaj clanak i culi za doticnog. u svemu treba biti umjeren pa tako i internetu.
Pa da ga nema ne bi bilo potrebe citat' clanak,jer bi sve bilo uredu ...otprilike
eeee hajd ga sad ukini.......
U moj vakat se igralo sa loptom, likom i srijelom ili vozalo bciklo, zmurke i sl. danas u drugom razredu osnovne skole vec poneki imaju iPhone i sl. bezvezarije. U moj vakat ko je imao Commadore 64 je imao i opet ga igrao jednom u mjesec dana, ljepse bilo vani. Ja bez interneta mogu. I bez mobitela mogu i onako mi je 3/4 na bez zvuku ili ugasen kome se zove nek zove i nek ceka srecu, ja skoro i nikoga ne nazovem nazad kad vidim propustene pozive nek opet zovu ako im je stalo ako ne nemoraju - briga me.
Živimo u truhlom vremenu. Mladi više nemaju poštovanja prema svojim roditeljima. Drski su i nemaju strpljenja. Često posjećuju gostionice i ne posjeduju samokontrolu" - natpis na drevnoj egipatskoj grobnici. Od kad je svijeta i vijeka, stariji kude mlade. Nisi ništa novo :D
I onda to poslao na internet da se objavi, jer kako bi drugacije brzo prosirio svoju informaciju. Mamu mu licemjernu.
A njima je poslao pismo da urade sta s njim? Da njegove misle rasire putem medija, po kojima on sere.