Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zena i muskarac su stvoreni da se smire jedni uz druge a,i radi potomstva.Kaznjavati sebe zbog necega sto sebi uskracuje nije pametno.Brak je smiraj za zenu a,vrhunac odgoj i briga o djeci.
kako ti uopste znas jedem li ja svinjetinu??????A takodje me oslovljavas u zenskom rodu.Hahahaha.Bezze
Kako se ti čuvaš od svinjetine ako ju nisi probala? Zaista glupo pitanje...
kako se moze cuvat od necega ako nije probala??????????
ma vjerovatno je kakav srbin dernuo..pa vise ne zeli da ga prima....razumljivo... da je sta obrezano primila....ne bi joj zica pala na pamet...
Je*o vas on i kad mu vjerujete
Pretpostavljam da je prvo pročitala knjigu pa onda pristupila Opus Dei. Ja ću pustiti brke ko Poaro.
Pa kad bi svi tako, onda se za nekih 50ak godina nebi ni imao niko moliti Bogu. E sto smo pametni i sto religija zaglupljuje ljude. Kad ce ljudi jednom vise shvatiti da je religija intstrument dizajniran da drzi ljude na kratkom kajsu?
Boze,kako mozete takve ogavne komentare stavljati u mjesecu ramazanu.To je njeno opredjeljenje a vi se trebate sramiti zbog ovih prostakluka i sto ne postujete nista!
ma islam zakon, sa svojom zenom mozes se koliko god hoces.... a ovi idioti zaslijepljeni odrichu se sexa, kako je se ona rodila ???
sekta Opus dei
kako izgleda,ostace ona nevina i bez zhice jos 1000 godina :D
J.e.b.o bi je zaboravila bi i na boga i na vjeru samo bi joj k.u.r.a.c. bio u glavi :)
nevina je ona ko sito
Sta reci zatucani idijot