Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
igracina jevelika, ali jei lud 100 na sat, on bukvalno grize na terenu..:D
To je neki psihloški poremećaj.
Dobra dijagnoza
hhahhhahhaahahhahaahaahhaahahahah
Ne kontam sta je ovde sporno, Suarez nikome nije otkinuo komad mesa kao Tyson, ugrizao igraca pa sta, jel to ne moze nastaviti mec nakon toga? Chiellini slomije nogu igracu, znaci taj igrac ne da ne moze nastaviti mec nego ne moze hodati uopste i dobije samo 2-3 utakmice neigranja, a Suareza zele kazniti sa 24 utakmice neigranja, nidje veze. Obzirom da su se dosadasnje kazne neigranjem utakmica pokazale smijesnim treba ga samo dobro opaliti po dzepu, pa ce 2. put bolje razmisliti, ali objektivno ovo se uopste ne razlikuje od ljubavnog ugriza ili se i zato ubuduce treba zaliti FIFI? Neka Chiellini dokaze da ga je Suarez ugrizao, a ne recimo njegova treba.
Sad neka racku grize, sto je igrao igrao je na SP
ovaj grize igrace a nase vodje grizu i ljude i drzavu.i svijet i fondove i humanitarnu pa nikom nista
Cudo se nije ispovracao s obzirom na to koga je ugrizao.
Koja je on budala, da li on zaista zna sta radi u trenutku kad ugrize nekoga ili je to kao u transu nekom, ima kvalitet kao napadac zaista ali ovo ujedanje je zaista fuj vise, pa cekaju da pojede nekog protivnika na terenu
Treba mu neko uvaliti lakat među zube i neće nikad više.
ovoga treba na psihijatriju ili mu zube povadite ;)
HAHAHAHAHAHAHA gledaj one slike sa onim Cezarom što šapće kerovima HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAA
vampir!
Pit bull
Novi termin u fudbalu već usvojen: ''Ima da grize na terenu k'o Luis Suarez za pobjedu''
hahah kloji kloc siri bjesnilo po svijetskom hahahaha stavite ga kod nas u azil!hahahha
Na poluvremenu svi igrači trebaju ići u svlačionicu,a Luis u kućicu za cuke.
Komad balvana.