Postati milioner, putovati svijetom...
6
Stvari koje ljudi žele uraditi prije smrti
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moja najveća želja je da Oslobođenje ukine horoskop.
Ja zelim zavrsiti faks i poceti raditi legalan posao ali ne u ovoj *sranoj drzavi .
Uzmete knjigu iz Engleskog (Headway) za 3 razred gimnaizje , naci cete isti tekst. Plagijatori pravi ...
Imam želju da Federalna TV prropadne
Commi, ne ljutim se,meni se u svakom slucaju svidja ova druga.Ma ja volim ovu moju mjesavinu vise nego ista,normalno zivim,normalno razmisljam.
PS...okice, ovaj tvoj "krvnozrncani" sastav ozbiljno udara na obraz svakom čestitom srpskom / hrvatskom / bošnjačkom šovinisti :)...ne ljuti se, naprosto moram da malo bocnem ove silne "pravovjerne"...u krdu ispravnih, tako je dobro bit' "neispravan" :)
...okice, uživaj :)...i javi kad bude kakva nova autralska serija...znaju to oni napravit', uz bok britancima...
@commi,imam australsko drzavljansvo 17est gd.ali htjela sam da zivim tamo,medjutim firma u kojoj sam radila otisla u lijepu m. Kao i vecina uostalom.Vidis da se tamo broje krvna zrnca, nemoga ja to vise niti moram .ovako je bolje,ne interesuju mene nikakvi klubovi ovde.Bplje da me niko ne pita ko sam i sta sam.hvala ti na lijepim zeljama.
Zelim da Tihic,Bakir,Dodik,Spiric,Radoncic,Lagundzija,Lijanovici,Selimovici i ostali nestanu preko noci i nikada se ne vrate,e onda mogu poceti razmisljati o realizaciji zivotnih ciljeva u ovoj bjednoj zemlji.
@okice zelene ...sa srećom ti bilo...a prvog koji te i tamo upita jesil' "naša" il' "njiova", ugazi onako po crnogorski...sretno, još jednom :)
Otisla 8 - og januara u Australiju.25% Srbkinja,25%Hrvatica,50%ostali .Nema ovdje zivota.Zelim vam svima sve najbolje .Sad sam ,,omrazena dijaspora".Pozdrav za sve pozitivne , nadam se da ce se pronaci.
Da imam " na'se, u'se, po'dase :) i krov nad glavom!
Ja imam zelju da nikad ne umrem.
Ja imam samo jednu želju, da ga umočim i ja jednom
skupljam pare za kartu ( bilo kuda ) i ne vracam se vise u ove ralje
zelim da mi ne istekaju struju
ucinicu sve da svoje djete odvedem iz ove nezdrave sredine