Istrčao 41 kilometar za 9 sati
0
Stogodišnjak učestvovao na maratonu u Kanadi
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a imena 5orice koje je ostavio iza sebe su. Spahic, Dzeko, Misimovic, Lulic i Pjanic.
@ pa coek se preselio u englesku a maraton se odrzavo u kanadi, jesi pakas, ovaj ti je dobro i reko, procitaj text jos jednom......
tako je, prijatelju, to je pravi komentar. gledao sam čovjeka sinoć na tv, izgleda bolje nego pola bosanaca od 50 godina, da ne govorimo o držanju i životnim načelima...
Maraton je dug 42.195m kao i utrka koju je navedeni trkac pretrcao, sve ispod ili iznad te razdaljine nosi drugacije ime ali se ne zove maraton.
kapa do poda
Jel to pokušavaš biti pametan...bukvo... Jesi glup morončino...
Procitaj tekst jos jednom!
Maraton u Kanadi Inače, Singh je rođen 1. aprila 1911, a iz Indije u Englesku preselio je 50-ih godina. What? :S Pa gdje je sad bio maraton ? U Kanadi ili Engleskoj ,kad vec pisete da je od 50-tih godina tamo?!