Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kralj, dok je bio na vlasti nije bilo svakog dana \'\'auto bomba\'\' sr.a.nja.. R.I.P.
hej...\"bivski iračkog diktatora\"...diktator, a bivši...e pa stvarno vise i ove američke propagande mi je na vrh glave...dobro je rekao Mladen Marić jedne prilike...\"Kad više ne bude Sadama, izmislit će oni novog Sadama\"...samo da dodam...u pauzama moraju čaprkati po starom, i tako konstantno podgrijavati strah od zlocastih, krvi žednih arapa...majku vam islamofobnu...
Vecinu muslimana u bosni, ali i na balkanu... muslimana na baterije, one koji misle da se moze biti musliman, a zivjeti tipicno zapadnjacki! ukratko, nemam vremena da izlazem dalje!
Izvini molim te,al samo mi reci koga ti smatras domacim poturicama?
Kakve gluposti pricas, pa oni su jedini pravi muslimani, za razliku od ovih domacih poturi.ca koji veze sa islamom nemaju!
Neka mi dragi Allah oprosti ako grijesim...Mislim da ovi azijski Muslimani nemaju vise ni \" I \" od islama.
Eh ovako krv je necista i kako uopce moze se nesto sveto kao sto je Kur*an pisati krvlju zaista protiv bozijih zakona, a da je Saddam bio pravi musliman naredio bi da zena nosi potpuni hidzab a u njegovo vrijeme je bilo vise odkrivenih zena nego sto ih sada ima u Iraqu.I za ove sto ne znaju Saddam je bio predsjednik Iraqa,a ratovao je s Iranom gdje je Iran naravno pobijedio.
Bilo bi najbolje, da se te stranice uz spominjanje Bozijeg imena sa ispisanim a. jetima iz K. urana z. apale kako nebi postali predmet o. bozavanja ili povod kasnije, za neke n. eutemeljene s. vetkovine .Magistar (vjerskih nauka) Safet Kuduzović (navodi podatak) : Mnogi islamski učenjaci naveli su k. onsenzus (Islamskih) pravnika o tome da je k. r. v n. e. čista.
Ma Domestos je zakon!
Znam da je Sadam gotivio Sekija, a i Seki njega. Bio je prijatelj Srbima. Neka mu je laka crna zemlja!
Hahaha, citaj sljedece! citiram! Kako je za Sarajevo-x.com potvrđeno u Zavodu za transfuziologiju FBiH, Ispadne da je ovo sranje sarajevo-x.com neka profesionalna stranica, pih mishu maleni.
Tu poganu knjigu zbog mira u svijetu treba odmah spaliti, a i ostale primjerke kad dodje vrijeme za to.
spalite to govno
daj Boze da se radi o poboznosti, za koga je on sebe smatrao pisuci vlastitom krvlju Svetu Knjigu ???
Izvinite molim vas, sto da se mi ovdje pravimo neki fetvul jemini i ko zna sta jos... Po islamskom stanovistu (mozete provjeriti), nije zabranjeno spaljivanje Kur\'ana. Da ne shvatite pogresno.. Kur\'ane iz kojih su sklopom okolnosti iskidane neke stranice ili slicno bolje je spaliti u Bozije ime, nego ih staviti takve. Ako vec dajemo misljenja, ja ga ne bih palio. Ako se vec neki muslimani bune, pa braco, Allah najbolje zna kakve je namjere Sadam imao s ovim aktom. No, ne znam da bih bas ja dao toliko litara krvi, pa da mi Angelina Jolie igra oko kuce..
pa eto im sad slobode i demokratije,svaki dan jedno 2-3 autobombe,žaliće oni još za Sadamom,niti su bili gladni niti žedni sve dok nečije oko nije palo na naftna polja a dotad im jevaljo dok je kreho po iranu.Živjela USA,koja nam dade RS Srebrenicu i korićanske stijene a iračanima slobodu...
@ Adane, ne bih da se upustam u raspravu kakav si ti to Musliman kad zagovaras spaljivanje Kur\'ana, onda nas nimalo ne treba cuditi cinjenica da je to zivotna zelja suprotnih religija. Stidi se!