Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auuuu što ova bre vrišti
Pa svoje gledatelje vjerovatno jeste nasmijala
Fantastično Klix novinarstvo, nigdje imena voditeljice. Bit će ja ne gledam taj program jer po liku nisam dotičnu viditeljicu prepoznao, ali eto navedeno je da je netko u nekom komentaru zove Micom.
Zna ona kako se upravlja al bolje pokupiti dijete nego isprljati Uggsice. Koza.
ova prije nego sto je sjela na sanke je prvo trebala nauciti kako se upravlja i koci istim... dijete nije pokupila cistom slucajnoscu.
Srbijanska voditeljica se spustila sa nakanom da ubije djecu prijetila im je i tjerala ih sa puta. ovako klix objavljuje naslove članaka da bi mi otvarali
hoooooop dolee
To ona rezimska kurava? E jos samo nju niste nam plasirali
Kurir, Informer, Alo - najnizi moguci nivo - dno. Samo da jos krenu prenositi njihove lazi i du...uvlacenje diktatoru.