Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grci su baš komšije za poželit... Makedoncima osporavaju pravo na ime, Albance maltretiraju jer su Albanci, s Turcima redovno frka, na Kipru belaji... Ma nema, stvarno prave poštenjačine.
Ovi iz Bivše Osmanske Provincije Grkistan su stvarno presmiješni.
I kod nas vjeruju da je svaka pita iz Turske. Zeljanice nema u Turskoj, ali je zato prave u Grčkoj koju zovu spanakopita.
A znate zašto se ne spore čiji su servi (srpi-srbi, kako god)???? pa zato što svi bježe od njih ko od kuge samo mi ovde na balkanu moramo trpijeti tu kugu
Pa sto jedni ne upišu jedno pecivo, a drugi drugo - ionako se recepti razlikuju, razlikuju se imena, to su razlicita peciva - riješen problem - mirna Bosna! Ah, da nije mirna: bosanski cevap, ljudi BOSANSKI CEVAP, pod tim imenom - registrirali Slovenci. Tu se bunite ljudi, hebo Grke! A ti, @w - vjerovatnije je da ce Grke uskoro sutnuti iz EU, nego sto ce oni odlucivati i o cemu, i vjerovatnije je da ce Tursku za koju godinicu moliti da udje u EU - da ih vadi iz kake u koju sve dublje tonu.
Đevrek je moj!
grci se here da su poseban narod helenski, ali ako pogledate malo kipove grcke mitologije gdje su prikazivali stare grcke Bo.gove iz mitoloskog vremena uvidjet cete da su prikazani kao plavi dakle stari grci su bili plavkast narod, a pogledajte danasnje grke lice vise na turke kao i srbi nije li grcka se oslobodila turaka tek u 19 stoljecu od pada bizantije. Dakle neka se poklope grci kao i servijaneri da su turci kojim slucajem bili crnci i jedna i druga zemlja imala bi vise crnaca od etiopije i nigera
nisu jos rijesili ni spor oko toga cijij je kebab a vec se ponovo svadjaju :D
Taban Bujrum 23.04.2012. u 17:18 A ciji su cevapi? Slovenci su to patentirali kao Slovenacki brand. JA KAD SAM TO CUO NISAM MOGAO VJEROVATI..SLOVENCI NEMAJU SVOG TATE A NE CEVAPE..DOLAZE U BIH BABU TRAZIT, PA POJEDU KOJI CEVAP KAD SE UMORE..
A ciji su cevapi? Slovenci su to patentirali kao Slovenacki brand.
sljedeča je grčka baklava ha ha ha
koji su to seljaci oko čega se oni spore
Odgovor je da s ne bi svadjali: Djevrek je Bosnjacki..izmisljen u Visokom u dubini piramide sunca...pecen kod Saliha u pekari \"mashala\". Sve stalo na 24% federacije
Džaba se spore , đevrek je bosanski brand što bi rekli inozemci. I za inat Grcima priznao bih da je đevrek jednim dijelom i makedonski.
Pa turski naravno, sve potice od turaka...hehehe
Naravno da je turski, sve potice od turaka pa i djevrek...hehehehe
A pošto svi znamo stav Njemačke po tom pitanju, oni će isturiti Grčku tako da ne ispadne kako im Njemačka ne da, hahahahaha