Zanimljivosti
0
Spasio medvjeda od utapanja
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wiiii, spasio meeeduuuuu :D :D
Hhhhh Mislim da si ipak ti zaluto na temu. Ovdje se radi o medvjedu, a ne o ženi u čekaonici. :) O tome na nekom drugom mjestu treba raspravljat.
@ Realan Pa nije poenta u NE spasavanju medvjeda nego je poenta u SPASAVANJU zene koja je satima lezala u cekaonici i koju su vidjeli mnogi ljudi ukljucujuci doktora, medicinske sestre i cuvari a niko se nije sjetio da je podigne a kamo li spasi. Ako je posao uposlenika ZOO da spasi medvjeda ... zar nije logicno da uposlenici bolnice pokusaju da spase zenu??? Nadimak ti nikako ne lezi :-)
neshto mi poznat ovaj medvjed...mislim da upotrebljava rijechi kao-shta ti je ba ...i tako to...
Jest vam priča ofirna. Prvo to je uposlenik ZOO-a i njegov je poso da se brine o životinjama. Znači sad je on zbog socijalne nepravde trebo pustit životinju da se utopi? Koja logika!
@Ban Kulin A nedaj Boze da se sta desilo medvjedu ... pa pola Amerike bi se diglo na noge za \"Animal Rights\" ... a za zenu koja provede sate u cekaonici hitne pomoci bez ikakve pomoci i na kraju umre ... grrrrrr.
tako je to u Americi, dok medvjede spasavaju, cak rizikujuci svoj zivot, iznemogle starice pustaju da satima umiru u cekaonici,a da joj niko od osoblja nije prisao i pored toga sto su je mnogi vidjeli.