Pet miliona pregleda u jednom danu
164
Snimak orla koji je zgrabio dijete je samo studentski projekt
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja juce lijepo govorim i obrazlazem zbog cega je video FAKE ! a svi pametni pa me napadaju zbog toga... istovarim vam se u tanjir onako jaranski :)
...šta se ljutite...k\'o da vam je prvi put da ste ispali budale...
HEBOOO MAJKUUU
\'Oladi me ptičurina.
e jesu zeznuli publiku,i neka su. niko nije nikad cuo za videomontazu?
Ovako su Irak amerikanci napali pa onda rekli UPS nema nikakvog biološkog oružja ali hajde nemojte biti na kraj srca, svakom se to može desiti...
Sad nek\' roditelji djeteta tuze te studente i fakultet zbog pokusaja da se njihovim djetetom nahrani orao i nek\' se obogate :)
Ma nije ovo istina sto ovi laprdaju. Ovo je fakat bilo. Kod mene na Grmecu orlovi vako fataju i ovce i ćuke i đevojke!
Koliko je ljudi nasjelo na snimak pogodaka TWINSA i njihovog rušenja? Hmmm
ma nije se lik mogao \"oprati\" kod zene kad je vidjela da im orao umalo dijete ne ote pa fol bacio suplju da je klip lazan!
eh gdje su oni negativni klikovi od juce !! :)) bjezite misevvi, odnjece vas orao :P
Svaka cast studentima.. predobro napravljeno :)
dok je ovaca bit će i džempera
I sta recimo sutra neko pred ovu euforiju o smaku sviijeta napravi ovaku glupost i lazira neki dogadjaj. Ima da svijet okrene naglavacke. samo ljutska glupost i svemir su beskonacni, mada u ovo drugo pocinjem da sumnjam Albert Anshtajn.
...neprocjenljivo...vidjeti balkanca kad mu sujetu razvale ko pi.č.ku :-D
Sram ih i stid bilo. Cijelu noc sam o ovom razmisljao, nasekirao se, nisam mogao zaspati, a oni...igrali se. Da sam u Kanadi tuzio bih ih za dusevnu bol.
danas crncu kažeš da je crnac i budeš optužen za rasizam,pa i ovo bi trebalo kažnjavati,nije rasizam,al je obmana,a nekome i uvreda...