Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi je onu našu šestorku ovdje okupat'...
ma presušilo bi jezero kad bi vidjelo onakvu stoku, ispilo bi se samo od muke.. ne zna jezero za presudu sejdić finci ..
osusilo bi se jezero od njih jer previse otrova i zla ni ono ne bi moglo podnijet -.-
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sljedeće godine poslati političare na kolektivni godišnji odmor.. :D
neko se ne slaze s tobom, e da mi ga je vidjet, da mi je vidjet tog zadovoljnog gradjanina ove drzave. Jedino ako nije neki od glavonja licno tebi minus opalio =D
Netačan podatak. Ovo su okamenjene lešine koje su se ili utopile ili nekim drugim putem dospjele u jezero. Jezero ima bića koje žive u njemu i na njemu. Googlajte pa provjerite. Naslov nigdje veze. Imam osjećaj da čim dotakneš vodu malim prstoma sav se skameniša kao iz bajki. Neprofesionalno.
Na ovome svijetu 2013 otkrivaju i dan danas takve stvari...
ne vjerujem
Slijedeći sastanak BH šestorke, Vijeća Ministara, Vlade FBiH, Vlade RS svih skupština na svim nivoima, kao i svih vlada organizovati u jezeru Natron.
Da mi je punicu odvesti na godišnji ovdje :)
http://www.geekosystem.com/natron-birds/ Po koji put... Brate provjerite informacije prije nego nesto objavite.
@sezam.susam Ne lupetaj molim te. Prvo procitaj clanak o kojem upravo i sam govoris. Sam podnaslov - sve životinje koje dođu u kontakt s njegovom vodom pretvara u kamen. - ima dvije neistine: - Hemijski proces o kojem je rijec uopste ne pretvara zivotinje u kamen. - Uopste nije tacno da se ovo desi SVIM zivotinjama koje dodju u kontakt sa vodom ovog jezera. Vise vrsta zivotinja bez ikakvih problema tu nalaze svoje staniste. Lijep pozdrav ;)
vid labuda isti hamsik
A sta se desi ako covjek udje.
Nista znatno uzbudljivije.
ma to Debora pljuno bolan, isto kad je Krilina i Pikola pretvorio u kamen u DBZ...samo ga treba nac i ubit pa ce se ove zivotinje vratit u zivot
Kako bolesne fotografije..Naravno u pozitivnom smislu :)
Ubilo se za nekog horora snimit
Da se hoce ovi nasi kerovi napit' da ne moram svaku noc kroz ulice cik cak prolazit da me koji copor ne podere