Kad komšija izgubi živce
0
Smrt zbog male nužde
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze li mi iko objasnit skolovan danas idem od olova preko prevoja znaci sama suma nidze ziva roba i vidim ispred mene jedan kombi i malo auto i policija al dalje od mene kad sam se priblizio njima policajac nas skrenu preko pune linije na drugu stranu haj to dok je on legitimiso ovu prvu dvojicu ja odem u sumu i izvrsim malu nuzdu zato sto nema nidze javnog wc utom ide gos.policajac ako se moze reci daje gospodin nipet ni sest sto si pretico kamion ja zatecen kakav kamion vidi nije upravu kaze za "PISANJE"200KM KAZNA ma reko gospodine sta cu necu zar u gace ma nista kaze nema price kazna i gotovo valjda javno mjesto suma moze li mi iko objasnit il POMOCI ikako doduse nisam imo 20km da popiju pice mozda je i to razlog
mOJ JE BABO NAPRAVIO SRANJE,ZABRANIO SA PRAGA PISANJE.
Cuj, ovi pisaju covjeku neposredno pred kucna vrata i ugrozavaju zdravlje istog i familije mu a ovaj konj pise o zakonima. Treba ovom \"piscu\" jednu macola slozit izmedju ociju da progleda.
Daje BEHMENE napravi taj ZAHOD već jednom.Inače ću doći ti u kabinet da se olakšam!
u svim civiliziranim zemljama veoma drze do higijene. Tamo imaju na svakih 100 metara po jedan javni toalet. Toaleti su cisti i vjerovatno cistiji nego u mnogih gradjana BIH. Razlog sto u BIH nema mnogo javnih toaleta najvise govori o narodu i njegovim prioritetima. Ipak prije pocetka gradnje djamija odmah treba uociti ono sto je hitnije a to su javni toaleti i osoblje koje ce ih odrzavat. U skolama treba uvesti predmete \"duhovna cistoca\" i \"tlelesna cistoca\" i \"javna cistoca\". Nemojte da nas budalasi sa Sokoca koji se peru u stalama nazivaju prljavim lojavcima, zbog par domacih politickih kerova cija jedina zadaca je u se na se i pod\'a se. Samo bez pucnjave molim. tema je ozbiljna a problem cak i ozbiljniji.
ja vec vrsio nuzdu xd
haloooooooooooo........seljacino....dobro te je .... usuti vec jednom je*o te soccer....ne javljaj se Allaha ti
Pisam se na zakon clana 183...
u americi niko nepisa po ulici, a kod nas svaka ograda je wc.
potpuno mogu razumit iznerviranog stanara vrsenje nuzde na haustorima i javnim mjestima treba ostro kazniti
selime moj arsenal, dadnem ti i gol fore,ma sto ti nudim kad znam da ne smijes
Smijel\' se njatike?
hocu ja hidrante, poderat cu te k\'o siroce napolitanku!!!
ee miki ne zovu mene dzabe soccer-kemo..samo kazi mjesto i vrijeme i suoci se sa stvarnim protivnikom koji ce te pogoditi u onaj arhilov bubreg
jao vijesti....