Nevjerovatan video
0
Slon crta sam sebe
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno zanimljivo
heheh...jel stvarno mislite da je istina...ja ne bih vjerovala dok to ne bi vidjela svojim ocima...a sta znas na svijetu se danas svasta dogada mozda je stvarno istina:)
Izgleda da pravo crta, vjerovatno i jeste. Ipak nevjerujem 100 % dok nevidim uživo jer u pitanju je životinja . Možda i jeste fotomontaža, i za Koperfilda su tvdili da čini čuda dok nije stigao u Sarajevo :-).
JESTE SVI CORAVI? ON NE CRTA SAM SEBE, NEGO DRUGOG SLONA
Slon crta sam sebe
NEVJEROVATNO !!! Fantasticno !!!
ee das imo ovakvog slona u srednjoj, ne bi pado iz likovnog
Dino, pogledaj snimak još jednom :)
pametan slon koda je iz sred sarajva
Dino, ti si debil... pa vidis li surlu hahaha i cuj zasto nisu prikazivali slona cijelo vrijeme, pa valjda je ovdje vazan crtez botu
ma ti si konj
I vi u ovo vjerujete? Pa sve je ovo laž, zašto nisu CIJELO VRIJEME PRIKAZIVALI CIJELOG SLONA. U POZADINI SU LJUDI KAO VRIŠTALI A TO MU JE RODBINA I PRIJATELJI I MAHAO TOBOŽNJOM USRLOM.