Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Gavrilo da si promašio mnogo bi nam bolje bilo!
bilo bi ovog safuna na izvoz
@MrziteljPDA nebi ti bilo bolje, posto si za svabe untermench kako god okrenes i tako bi te svabo i tretirao. Bolje grob nego rob, takve parole je narod uzvikivao, pa ti razmisli zasto. Bolje sloboda nego fasizam.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
kada shvatis da su ljudi bolje živjeli na početku 20og stoljeća nego danas....
@jogy27 kad ste glupi i primitivni sta ces. 50 bosnjaka je poginulo za ISIS ebote. To nije Mali broj, koliko ih je otislo da mi je znati.
Haha, ali saFun. ❤️
i tad farmaceuti varali narod kao i sad
Cuj de ovih prljavih,sto se kupaju od Bozica do Bozica. Hamam,Tursko kupatilo,inace Srpski samo sto ga Turci prisvojise. A safuni divno li mirisaše,ti krmeći divni safuni. Španci i Francuzi,da ne pricam,oni su poznati po parfemima. Njima nije trebao safun malo se napršći i nije bilo potrebe za tim safunima. Treba li istaći kad Turci pred Beč stigoše da ovi pojma nemadoše o lisnatom tijestu a kamoli kupatilu ili safunu. Toliko o safunima...
Tada smo pripadali Evropi i svijetu, najsvjetlije razdoblje u BH istoriji. Da nije bilo AU, još uvijek ne bi imali ni kartu BiH. Koje smo mi budale, čak su nam Gavrila prodali kao heroja, a čovjek obični plaćeni terorist u rukama srpske politike. Šteta, mogli smo biti dio normalnog svijeta.
Kako nigdje "h" ne ubaciše il je to ponodarstvo ipak novijeg datuma cisto da se na silu razlikujes
Moj Gavrilo, cijenim bunt i sve to, ali koga sad treba upucat da nas opet osvoje?
daj ba da čitam malo o mladomuslimanskim familijama i slugama okupatora, skaka,bičakčić,silajdžić,granov...nemoj mi ko milanović sapuna.
a ustvari BH nastala od 95-e tek. Sve sruseno od rata i sad dok se to sve podigne. Jer drzavu cini ekonomija, i kvalitet zivota a ne historija.
Daleko bolje bilo nego u Kraljevini SHS. Mračno doba BiH. Nikad više sa srbima, hrvatima, slovencima
tvornica dragomasti... 🤣😂🤣😂
Kazu dolazit ce onaj Kurz u BiH...nesto kontam 😁
Gle bosnja i komemtara, e da smo Jos austrija e da smo Jos pod turcima. Pa vi niste citavi, nije ni cudo da ste uvijek bili uz okupatora da nemate identitet i da zivite u mrznji. nije ni cudo da vama komunizam odgovora, vama treba neki vodja i diktator. Stvarno ste zatucani. Dok Srbi teze ka slobodi i samostalnosti, vi i usta she tezite ka fasizmu NATO pakta. Vazda ste bili fasisti i podanici velikim silama, takvi i ostali.
Nepismen si.
500 godina navlačenja zar vam nije bilo dosta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da nije bilo debila Gavrila. sad bi mi metroom do mora isli?!
e sto nas odmah ne nasafunjaste
ima dosta toga u zemljaskom muzeju, ali ova sda i ostala gamad to ne čitaju i ne idu u te ustanove, ček se bore da ih i nema.