Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proširit če komunizam na Mjesec. Lokalni stanovnici shvatit će da je general Kim najveći sin i doživotni vođa.
I ja sam najavio prošle godine da ću uraditi glazuru, laminat i keramiku u kući...
Sledeća je Cvijanovićka.PC šalje posadu na mjesec,s obzirom da nam se životni vijek povećao za njezina mandata sledeći je Mjesec da i on oseti SrBskog/Bosanskog napredka.Ali postoji mogućnost i slanja konstitutivnog tima od tri člana,samo se ne mogu dogovoriti gdje će ko sjediti xD.
Legende majke mi, nikoga ne diraju svoj film furaju.
uuuuu ko to ima kartu u jednom pravcu😂
Al' prije puta za mjesec,nek naprave i jedno dvije pekare.Da mogu spremiti par sendvica astronautima za puta.Komplet Sjeverna Koreja umire od gladi,vec decenijama.
Ovo bolje od baketovih 100.000
Zar ovi nisu već bili i na suncu?
Ne mogu da nahrane populaciju a oni bi isli na Mjesec...
Posaljite onog vaseg diktatora sa frizurom digni me na sufur i ostavi te ga tamo, jer inace nije on za ove Zemaljske prilike
samo se još traži dobrovoljac koji će biti ispaljen u tom pravcu
ništa nije nemoguće..
Nejebu nikog