Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NOGE IM TREBA SLOMIT ODMA
cuj bjeze kod nas kad otmu ako sta pokusas pucaju a ako ih policija uhvati tu im je advokat omar a ako tebi pukne film i pokazes im cija majka crnu vunu prede sudija ti veli "ko si ti da pravdu provodis"
Uopste nije tacno, evo original videa iz maja ove godine https://www.youtube.com/watch?v=yB8Mehfk8ks
Kako ovo, pa zar katolici nisu fini i posteni a muslimani, (konkretno Arapi), po vama kao "zatucani" , pa ih napadate na Kravicama kada obavljaju molitvu? Brazil je , koliko znamo, vecinski katolicka zemlja, a vidi lopovluka, bijede i sirotinje?
Ne daj Boze da je olimpijada u nekoj pretezno islamskoj zemlji, vidili bi sovinisticke komentare, da se ovo desava... Cek,cek, a ovo su kulturni i "civilizirani" katolici, ma nije moguce?
Ako su ovo sitni , kakvi su krupni ?
eeee djeco draga... a u titino doba smio si u brazilu noćit bilo gdje u amazoniji... ni do danas te ne bi niko pipno...
"Nakon cega bijeze" i nije moralo da se napise. Valjda je to svima jasno :)
ovo su snimci koji nisu nastali za vrijeme olimpijade već ranije..........
https://www.youtube.com/watch?v=yB8Mehfk8ks
za ovo u Brazilu je kriv Bakir i Sebija, i svi oni koji podrzavaju Erdogana! Zivio Zlatko Lagundzija slucajni prolaznik!!
hah gluposti pa u sarajevu je isto ovako samo sto se ne prica, gospodji iz moje zgrade dvojica strgnuli ogrlicu u haustoru, cistacici moje firme tip strgnuo nausnice kada je isla da baci smece, majci od mog jarana tip na biciklu otrgnuo mobitel na ilidzi iz ruke i pobjegao, sta je djece kojoj je prijeceno nozem ili sarafcigerom - ni broja se ne zna... nije ovdje nista bolje, samo nema snimka kamere, sarajevo - najcrnja favela
koja ciganija, ma ovdje utoku za pas i pustit ga da ti ukrade i samo ga sa ledja opalit i uzet ono sto ti je ukro :))
ja bih se tamo kandidovo sa predizbornim obecanjem da smijes ubit onog ko ti ukrade nesto :D
hajde djikane razligu sa bosanskog portala
Oni su tamo kao kod nas cigani, sve sto ukradu nose jednom...
Ukradu, pronosaju JEDNOM i prodaju, logicno!
kakav je ovo narod, pa niko da pomogne protiv dzeparoša, kod nas bar dobro namlate pa onda puste policiji
a a aa. al malo sutra
nije ni kod nas nije nista bolje,ova reklama je podrska nasoj bandi.
Dobro je dok ih hvataju kamerama
Isto ko u Bosni. Sve isto.