Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da ovo prvenstvo uopste nema tezinu.Bez ikakve svjetske federacije u organizaciji anonimnih ljubitelja puzeva jedno obicno regionalno takmicenje nazvati svjetskim prvenstvom je u najmanju ruku neozbiljno,.Uz to je i nepravedno spram miliona takmicara iz cijelog svijeta koji su ostali uskraceni pokazati svoja takmicarska dostignuca. SIDNEY NIJE SCHAMPION !!!! UUUUUUUAAA !!!!
\"...sve pripreme i obuka puža...\" buahahahahahaaaaaaaaaa!!!!!!!! NEK JE ONA NJEGA OBUCILA!!!! BUAHAHAHHAAHAAAAAAAAA!!! :D
\"Nakon što je iza sebe ostavio svojih 199 konkurenata, puž Sidney je dobio srebrenu posudu punu zelene salate. \" Ma ko ce nama nažderat sad, ko? Bravo Sidney!!
A MUČI JADAN , OVO JE DIVLJA ZIVOTINJA !!!