Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja bi njega na dozivotnu osudio sta on ima koji k.u.r.a.c da zjeva po sudnici malo je 6 mjeseci
jedan sarajlija izbjeglica u chicagu skrivio neki sudar i odmah ga policija odvela u corku, on preklinjo plako vristao da je to pobogu samo sudar, da nije dosao iz dzungle, da zna sta je sudar, da je obrazovan, da ima posao, porodicu, oni nista, isto ko roboti, kljuc-kljac i vozdra, kukaj ti jarane kad ode iz bosnice
nije ovo crnac, ovo je braunac, crnci su u africi
GADNA ZEMLJA ZA PRIRODNJAKA COVJEKA;ZABRANITI LJUDSKU PRIRODU JE KRIMINAL I TO JE NEKA DEMOKRATIJA AMERICKA FUJJJ AMERIKA GADNA SI ZA ZIVJETI.MOZDA JE COVJEK RADIO CIJELU NOC TRECU SMJENU;PA PRAVO SA POSLA DOSAO TU U SUDNICU.PA OD KAKO POSTOJI LJUDSKI VJEK COVJEK ZJEVA I KORISNO JE TOLIKO ZJEVANJE ZDRAVO PRIMITI NOVI I OSLOBODITI SE STAROG ZRAKA.MA NIJE TO ZEMLJA ZA BOSANCA BRATE DRAGI,A POGOTOVO NIJE ZA HERCEGOVCA I CRNOGORCA,MA GLUHO BILO ZA CRNOGORCA PA DJEBI COCE TOLIKO RADIO GREHOTA PRAVA SE LOMITI;ODMORI DJE NE LOMI SE PO TOJ AMERICI BRATE MILI CRKNUT CES TAMO,A ETO VAM NI ZIJEVATI NEDAJU MA SVE VAM TA AMWERICKA DEMOKRATIJA ZABRANI;GLUHO I DALEKO BILO,BOZE SACUVAJ NEMICI NIGDJE IZ BOSNE I HERCEGOVINE PA NEKAKO CE SE PREZIVJETI I OVDJE:
tako se radi u normalnim državama
amerika
\"is it cause im black?\"... MA JOOOOOK heheheh
malo nesto 6 mjeseci ipak se radi o crnji
Slusaj intelektualaca sa njihovim komentarima ... truhlo do bola! Zasto samo ne procitate tekst i kliknete na \"Naslovnica\" nego valjate ovdje gluposti.
Da je prdno slucajno u sudnici dobio bi smrtnu kaznu !!!
Guzilo se noć prije. Šta ja mogu?
čuj ovih eksperata što znaju da li je zijevao ili šta. i to šest mjeseci??? toliko ne daju ni pedofilima, a daju čovjeku jer je zijevao. they just hate him cuz he\'s black