Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma zna se ko podnosi ovakve tužbe. Likovi koji imaju kompleks radi vlastitih izopačenih seksualnih sklonosti, koji su u privatnosti svog doma najveće pedofilčine, sodomisti i incestna gamad, oni vani glume čistunce i moraliste i pazi molim te, napadaju menadžere prodaje u supermarketu. Pa to samo treba zgazit ko životinju i onda poslati na psihijatriju, jer za takve duševne bolesnike je poznato da sve što vide mogu interpretirati kao seksualne poze, tako da će im uskoro smetati i saobraćajni znakovi i benzinske pumpe i koka-koline konzerve sa slamkom.
wii je sranje. nema c i c
ja imam dijete koje obozava ove bombone,ali mislim da ih ovakve sigurno necu kupiti.
ma kod njemaca moze sve...svako sa svakim...:)
Cudno, procitao sam isti clanak na drugom mjestu s tim da je ovaj izasao kasnije, na nasem je jeziku i potpisan je kao Sa-X clanak. Ali eto, vjerovatno kozmicke koincidencije postoje
aaaaaahahhaahhahahah
\"Limun i limeta kao da imaju strastven i požudan seksualni odnos\". Kakvi su to pacenici... fuj