Komentari (257)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...biće da opet ničim izazvan pametujem, ali, sex i romantika...mislim, sex je sex, a romantika je ono tipa "držanje za ruke u zalsku sunca" i tako to...griješim li?
...nešto kao iz ljubića? :)
...pitam svakog ako pročita komentar :)
PRIKAŽI ODGOVORE (63)
Odmah podići jednu čunu od 20m na baš čaršiji kao simbol naše političke moći i napretka u zadnjih 20 godina. I svake godine povećavati. Za 100 godina svi će nam zavidjeti na čuni.
Kad dodju ovi sa Balkana,pa sprej u ruke i idemo :D
Kada je guma eksplodirala, limovi su otpali, karambolka, felga se savila, far razbio... uništio auto! http://spijun.org/?p=3165
U tom dijelu svijeta potpuno je drugacija percepcija seksualnosti i nije im u tolikoj mjeri namtnuta religijska dogma "grijeha". To u velikoj mjeri privlaci slobodnjake iz razvijenijih zemalja koji osim sto dolaze kao turisti sve cesce kupuju nekretnine i postaju doseljenici.
može li se kupiti godišnja pretplata.?
Ako je tajvanska turisticka zajednica zabrinuta za svoj sex turizam, neka se obrate turistickoj zajednici Tajlanda i Filipina. Oni su to usavrsili do savrsenstva, a uopste nemaju romanticne parkove sa erotskim skulpturama :-)
Dobro vece, Limesa :-)
Laku noc :-)
Jel ovo neki ples?
Ova na slici ..ima lijepe sise ..sigurno su tvrde ko kamen:)))))
...ali hladneeeeee, uh 😉
burn, Jel starkica bivsa tresnjica :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Želimo da se naši posjetioci zaljube u Tajvan i da se zaljube dok su u Tajvanu“.
Znao sam da je ljubav u pitanju!
Hajde da idemo u zabavni park. Ja plaćam vožnju :)