Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@nako Šta ti znaš koliko ko ima para? Konju glupi !!! Mogu ti napsati popis movine koje imam pa ćeš vidjeti ti !!!!! P.S A mali grozno crta,bolje bi nacrtalo dijete iz vrtića !!! I što bi bili ljubomorni što tamo nekakav besposličar kojem se završila škola crta nekakve glupe slike,a nema para da kupi bojice,vidi kakve su mu !!! (Velika slika br. 1).
Nevjerovatno. Svaka čast. Kakva struktura i kompozicija slike. Elementi su uklopljeni kao da je akademiju zavrsio. To se zove investicija. Kupis sliku za 8000 eura - poslije ce vrijediti preko 80 000 eura.
bravo klinac bravo.. samo zipa da te starci ne zavale ko bekana za pare ehhee
Sta ce jade birtijasi nemaju talenta ni komentar da napisu,njihov jedini uspjeh je ogrebati se od svojih penzica da imaju za kafe.Malcu svaka cast.
Pa stvarno ste glupsoni zesci,ako ste toliko zavidni sto dijete ima talenat, i sto ce u svojoj desetoj godini imati sto vi necete za zivota ,nemorate takve papanske komentare davati .
brat bratu ovo je sranje samo takvo
Nek je zaradio jadnik, vidi mu kredenaca iza, ko da u Tarchinu zivi, nek kupi bijeda par stvari
MARŠ U 3 P.M. JE MOJA NAJNOVIJA SLIKA.
Mozda da i deca iz genocidne pocnu crtati mi nebi imali vise pokolja u bosni
samo pogledajte podocnjake jadnom djetetu...
roditelji ludi i pohlepni tjeraju jadno djete da ustaje u 6 i cvrlja po papiru do iznemoglosti, dok se oni izlezavaju samo ih treba prijaviti za izivljavanje
..ovako mali je deset puta pismeniji nego DZEKO PAPAK .. i pametniji
@zgembo aj stari da vidimo mozes li ti ovako crtat.
@budala... Haha a za 30 godina ce vrijediti milione...Nego ti tako govoris jer nemas, nisi ta kategorija. Logicno da ti zvuci preskupo. na kraju krajeva ovo je vijest sa zapada, daleko smo mi u razvoju da bi tvoj komentar znacio ista.
kupit\' svom djetetu slikovnice sa dinosaurisima i nadat\' se najboljem... 8)