Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozemo li i mi \"u knjigu\" Godinu dana bez vlade - to mora biti neki rekord
Hocu i ja u knjigu, najgluplji sam na svijetu! I to je nesto.
ima jos jedan rekord pola manijaka bez zuba :)
sto je jos gore, oni su ovaj clanak kopirali s nekog drugog portala
sto je najgore, vjerovatno je ista osoba pisala oba clanka (vezano za nokte)
http://www.youtube.com/watch?v=Klofq8jXJRk
cuj :\"Najveći šrafciger, ukupne dužine 101 centimetar\" ...kakav je to rekord,mogu ga i ja oborit do veceras,nidje veze
autor clanka me \"dislajkovo\"
iZVINJAJEM SE NA GRESKI :D ucesnika 2 500 :D ima viska jedna 0 :D
U Tuzli ce biti novo obaranje ginisovog rekorda u plesu u vodi sa 2 5000 ucesnika. Kao što su učenici Srednje Medicinske skole Tuzla kao i Gimnazije Mesa Selimovic :) To će biti 3 obaranje ginisovog rekorda u ovog gradu Soli :D
a kao da je od redakcije samo preveo tekst i stavio ovdje clanak, a nije ih interesovalo da malo proguglaju, na youtube-u da vide klip da jer je mozda i zanimljivo.. pa su onda mogli usput staviti i ovdje na clanak, cisto ono onako da mozda ispadne bogatiji sadrzaj.
Članak pored govori da neka druga koka ima najduže nokte...Dogovorite se!
Jel moze Dzeko u knjigu rekorda ?
Eh a dal\' znate da sma ja guzio 10 puta za redom !? A nisam upisan u knjigu rekorda, sramota ! A vi ?? Koliko ste navise ??