Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
magicno!
Ne postoji bozija kuca za koju se moze reci da je ruzna. Svaka je lijepa na svoj nacin i svaka donosi smiraj pravom vjerniku. Ako cemo iskreno i po bozjiem grijeh je praviti raskosne i prenakicene bozije kuce i ugradzivati u njih tone zlata dok u svijetu umiru djeca od gladi ili zato sto im roditelji ne mogu platiti operaciju. Lijepo je ovo sve samo bih me mnogo vise impresionirala djela vjerskih zajednica i poglavara od gradzevina u koje istresaju milione i prave sebi ugodzaj.
velicanstveno
predivno.. savršeno...
Puno ljepše nego likovi smrtnika, puno lijepih stvari ima islam, samo što su ga pojedini nepismeni idioti ozloglasili.Islam je čista vjera za one koji znaju pravila te vjere.
Da,prelijepa,je,džamija,Nasir,al,mulk,u,Tabrizu,Iranu,
Srusili bi ovo vehbosi sve, posebno ove u Iranu 'ta ce siti...
Kažu siktinska kapela, vidi bolan koja su umjetnička dijela.
DIVOTA, Ali ima dosta ljepe dzamije oko svijeta kao : -plava dzamija od Mazara Sharif (afganistan), -dzamija Kul Sharif (kazan rusija) -dzamija Hassan II Casablanca (marocco),
jedna od ljepota islama..ovo je samo pocetak