Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E što ne mogu supe na viljušku :/
Jedan od izvanrednih primjera koji pokazuje da, ako imas neku svoju fix ideju ,to ne znaci da trebas drugog "daviti" s tim. Njihiv zivot,njihova stvar.Sto se mene tice ovakvih moze biti na hiljade i moze biti samo zabavnije.
U pravu si Toni. Ove budale su puno zanimljivije od "normalnih". Ova je rano poludila, sav ce joj zivot u veselju proci, sto bi rekao Petar Petrovic.
Pa zamisli koliko kretena ima na Balkanu sa fix idejama i zive ne u 19-m nego u xy vijeku? Ovi ljudi zive svoj zivot,ne smetaju i sve super.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nije to ništa, mi ćemo u bosni uskoro svi živjeti ko da smo u srednjem vijeku, još ako vehabijski pokret ojača, to ćemo i zakonski potvrditi.
mrš
nema potrebe, hilafet će doći meni, sa sabljom po običaju.
retard
solomon, ne znaš šta zelis jbt, prvo mi das plus pa onda minus na isti kom, nisi baš nešto mudar
duboko si uman pa dok skontam
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
zasto ne naleti do nas da vidi kako je ovdje vrijeme stalo
šmrc šmrc, samo serete i kmečite
Mi se od rata makli nismo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)