Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obamin brat je podrzao trampa... ;)
Nisam fan Samsunga a vise ni Applea sto se tice mobitela, da se odmah ogradim. Smijesno mi je vidjeti jednog predsjednika kako se ismijava bilo kojoj kompaniji, a kamoli Samsungu. Nebitno je jesu li podmetalu vatru ili ne na Note telefonu, jedno je sigurno priznali su gresku i CEO Samsunga se javnom izvinuo cijelom svijetu ali nije ostalo na tome nego je svako mogao vratiti mobitel nazad nebitno ima li racun ili u kakvom je stanju i dobili su pare nazad.
nastavak: Taj akt potvrdjuje velicinu kompanije koja je svjesna sta se dogodilo. A citavsi komentare shvatio sam da je dosta isti pomislilo kao i ja, a to je da ocigledno promovise neofirno iPhone, jer je ovo najbolji trenutak za Apple ikad da napravi sto vecu prednost na trzistu
Svaki telefon gori ako ga staviš u rernu ! Sada je osigurano da iPhone košta 900 dolara iako i bolji ne vrijedi 450. Satni malo koem ide razlika ?? Dioničarima Applea. I jesul oni za LAHKU paru spremni na sve ? JESU, naravno da jesu. A staviti samsunga u rernu i nije teško. Istraga je pokazala da požari nisu izbijali od baterije, jer se stvar ponavljala i nakon promjene snabdjevača !
Ostaje procesor, ali on se ne pita mnogo jer svaki ima ko i na računaru termalnu diodu koja isključuje napajanje u slučaju i najmanjeg pregrijavanja, da bi ga zaštitila od pregorjevanja. A šta ko priča il pjeva, nek pjeva xxxurcu !
I Jerry Lee Lewis se onomad šalio na Samsungov račun Help me mister fireman, please You know I'm burning from my head to my knees I'm aflame with such a burning desire That little girl sets my soul on fire She's got me burning up like a paper cup Eeeeee! I'm on fire
Da samo sto Obama nije to rekao za dzaba,vec je kesirao par stotina hiljada dolara od applea za ove svoje sale.Nema dzabe ni kod Obame.Samo sto je to manje bitno,za novinara,ili cak nesmije ni spomenuti.
BAkir zbija šale sa korupcijom: AKO JE IMA U BIH PRIJAVITE MENI ! http://www.predsjednistvobih.ba/zaklj/default.aspx?id=60331&langTag=bs-BA Ahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhaha. Inače njegov savjetnik ZA PALJENJE PREDSJEDNIŠTVA BIH hoću reči PRILIKOM paljenja predsjedništva BiH je bio sadašnji MINSITAR POLICIJE ČAMPARA ! O BAKIRE KRALJU IMTa, stvarno si pretjerao ! :)))
grohotom se smijem