Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad moze Sejo Brajlovic sebi podici spomenik, sto ne bi mogli kapitalisti bivsem vodji.
@fernedz :D :D :D Dobar,dobar.......
...i suhovina mu je ko spomenik. čisti kamen.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kod nas će podići 3ovakva za: Izetbegovića, Dodika i Čovića
Bogami i mi smo po Bakirovom nacrtu Aliji podigli MAUZOLEJ, al ga neko neodgovoran šta nam je PORODICA sve donijela DIGO U ZRAK, jebi ga !
Ih kakav spomenik trebaju TITU TEK podići vlasnici NAŠIH olako stećenih preduzeća , nekretnina , šuma, rijeka, samo što još zrak nisu ISPARCELISALI ! KIneski kapitalisti su ipak sve što imaju sami napravili a država ipak ostala na svom !
Ovako cemo mi podignut drugu Bakiru ili Fahri haha
Kina, zemlja u kojoj i nemoguće mogućim postaje...
Đaba im kad se od smoga ne vidi :D
Ovo su radili i prije 5000 godina i bili su tehnicki napredniji od nas, samo su zagadali planet u pomrli, ista nas sudbian ceka...
islamisto esi mi dobar
blago im se...
Kako samo u kini. Eno vam kipa slobode prije 100 godina izgradjen za duplo manje para. ;)
kram mu dodje ko češalj hahaha
Da smo pametni pa da i mi podignemo statuu prvom predsjedniku Aliji Izetbegoviću, da ga Allah nagradi džennetom.
Ti podigni, ja cu srusiti, ne zato sto je on islamske vjeroispovjesti, vec zato sto nas je u crno zavijo ostavivsi nam naslijedje zvano SDA i sina Bakira...
@Vangla *zavio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I mi ćemo ovako Bakiru čim se dokopamo kakvih para.