Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obozavam ih. Imam i psa i macku. Medjutim volim tu njihovu narav sto nisu pokorne kao psi. Ono....moze sve al kad one zele.
Citava galerija :) http://www.boredpanda.com/funny-cat-logic/
A zasto muslimani ne vole macke?
To ti misliš. Muhamed s.a.v.s. je poslije spavanja pronašao mačku kako mu spava na plaštu. Da je ne bi budio izrezao je plašt i ostavio je da spava. 14 stoljeća prije nego je to i medicinski dokazano izjavio je da je mačka jedina čista životinja. Zato šuti.
Znate onu staru gospodju na kraju ulice sto ima 100 macaka i ne voli ljude...a ta cu ja da budem, jos mozda i 2-3 cukija nabavim, 2-3 patke/guske, malih zeka... i odyebem ljude skroz.
Macke su predivne i cudne imam ih dvije i jako ih volim i dobro se razumijemo.
Mali lopovi, uvijek ce dobiti ono sto zele, i sto god da urade ne mozes se na njih naljutiti, odmah pocnu da se maze. :-)
...što je nama besmisleno, ne mora biti mački. zamisli šta bi mačke rekle na fejsbučenje ili klixanje?
moja vazda na tastaturi visi kad sam ja na klixu.......eto i ona klixa
znala sam da ce se neko naci da ovo izvrne i prevrne..........al zar bas ti Luno moja.............nek si nek si..............
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ne mogu se sam sa sobom dogovorit i nekad sebe shvatit, a kamo li mačku :-)