Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ama nije lako biti ni policajac.(rad pravog policajca je tezak)
svii mi kritikujemo policajce evo jedna pohvala, juce kad je prolazila povorka sa posmrtnim ostacima Srebrenicana, jedan vozac divlja,urla, a policajac mu se obrati ono momacki gospodine ja stojim 4 sata poovoj vrelini i nije mi tesko a vistojite 5 minuta u koloni i urlate bar postujte ove žive ljude koji su došli ako ne želite poštovati mrtve svaka cast majstore
novac*** :-))))
mogu oni izmisljati s kamerama kad stancaju novas za sta god im zatreba...
Ove kamere treba da nose svi naši državni službenici, ne samo policija. Pa da im malo pokvari koncepciju korupcije i nepotizma.
Naš te svojevoljno snima mobitelom dok te mariše!
U nas bi imali šta snimiti. Počeli bi se političari žaliti na dnevna primanja naših policajaca. Pogotovo sad u sezoni kad dođe dijaspora sa svojim neotplaćenim makinama. Ne kažem da su svi korumpirani ali hoće to. Osim ako si Bošnjak u BL i daješ 20 maraka. Onda neće.
Ove kamere vrlo lako mogu da zavrse u dzepu dok nekog premlate s objasnjenjem da je prilikom intervencije kamera \"spala s uha\".
jel kamera na uniformi ili iza uha?