Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ja recimo prvi put vidim slike koje su fenomenalne. Sta treba zbog duduka koji samo obilaze razne portale da mi koji nismo pacenici od istih propustimo vidjet.
Keops nije imao pametnija posla nego da guzi, jede i naredi gradnju piramida, nesto slicno kao i svi nasi politicari, samo sto oni "grade" trzne centre, luksuzne zgrade, privatizuju, i tako to, za zagrobnog zivota da imaju... Svaka im cast, faraoni nasi.. :)
Prva slika najljepša ^_^
mus/li,mani su napravili ove piramide i za ovo im trebjau ruke sjeci
unistise egipcani piramide ...
PIH, MASONSKI OBJEKTI...
Bez ikakvih tehničkih pomagala napravismo ova zdanja da i danas prkose i odolijevaju zubu vremena, a vi ni danas pored ovolikog tehničkog napretka niste u stanju da napravite nešto ni približno tome. Jadni narodi Balkana, a posebno muslimani, ne tražite od svojih političkih i nacionalnih zaštitnika da VAS modernizuju i povedu naprijed nego zasučite rukave, pokrenite te lijene stražnjice, izmijenite SVOJA shvatanja i mentalne obrazce ponašanja pa sami , vlastitim snagama, krenite naprijed. Neće VAM OVI VAŠI politički i nacionalni zaštitnici donijeti boljitak ako ste i sami kao oni. A jeste jer ste ih VI SAMI birali i izabrali.
Imam prijedlog za tebe, otputuj u Kairo i prošetaj malo ulicama tog grada da osjetis sta je prljavstina i pogan, pa onda pricaj o Visokom kmetu zadojeni
ha, ha, trenutak nepažnje, pa u egiptu za 5 funti (egipatskih) možeš bombu unijeti gdje god ti volja pored njihove policije, a da ne možeš platiti zaštitaru koji lafo čuva piramide,
Cuj trenutak nepaznje, pa treba puno vise od trenutka da se popenje na piramidu....to su i oni platili cuvarima
SLIKAO SAM SE I JA U VISOKOM PA SE NE HVALIM!
Mogo bi se neko popeti na visocku piramidu i slikati idilu razbacanog djubreta i septickih jama u Visokom
Ovo mora da su neki srbi.Samo oni su ovako ludi i hrabri da urade ovako nesto...Stvarno svaka im cast
Ja mislim da je cak i Ekskluziva prije vas objavila ovaj clanak lol
kasnite haos jedan ccc sta ce neko ovo gledati kad je bilo prije par dana na 100 portala