Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duduk persona non grata u bratskoj Rusiji..
Nema bez discipline nista. Gdje prostatluk i ljenost zavlada tu nema napretka. To su drustveni problemi protiv kojih svako od nas treba dati svoj doprinos, a do vlasti je da zakonima onemoguci sirenje istih. Nije Rusija jedina sa tim problemom, ali sluzi u ovom pitanju svakako kao pozitivan primijer.
Rambo Amadeus o crnogorcima https://www.youtube.com/watch?v=OQU4N72OsTs
ruski zatvori su to uvijek bili u samom smislu rijeci, kod nas raja uziva, jos dobiju vikend slobodan, mnogima je bolje unutra nego na slobodi
kod nas bi glasilo ovako: Bosna i Hercegovina zabranila zatvore...:))))
hahahahahahahaha