Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ja bi onu AMANDU BUŽIMKIĆ provozao na svom "mercedesu"...samo ne kontam zasto ne pustite komentare? mozemo o klanju i ubijanju a ne moze se o sexu ljepoti i slicno? ebo li vas pop hodza i otac sveti! :-)
pa vidiš burazeru da je ovo postao huškački portal,bolje da seremo o vjeri i politici nego o sisama i pičkama
...pa to je zato kad covjek u zivotu ima novca i ima picke kad hoce...tad nit mu se vazi o vjeri niti mu se ide ratovati klati i ubijati... potpuno je mirnodopski usmjeren i totalni pacifista i demokrata a ne smrdo šovinista i koljač! samo posla-novca i sexa-zabave... al onda ne bi mogli s nama upravljati tako ko sa ovcama...ovako im lakše!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima dosta takvih primjera u Rusiji. Evo jos jedan: http://youtu.be/hy5eYqw6-hk i iz drugog ugla: http://youtu.be/rrAtpID1IFo
mogao bi sergej u ćuzi biti nekome žena
sergei ce narednih mjeseci krv pisati.
Muzika (Y)
Metallica - Whiskey In The Jar
Debeli drotovi i jesu samo za ležanja, pa maka i na haubi XD
Kako bih volio znati sta mu prica onaj drot dok ga voza onako,garant mu se familije sjetio :))))))
Evo još bolji: http://youtu.be/0eiq6gicBTk
jadan covjek... ja bih ga sutradan pronasao i lisio slobode na ovom svijetu pa i u ovom zivotu
in soviet russia car drives you