Postala vlasnica otoka
1.4k

Roberto Cavalli potrošio 3 miliona eura za poklon 45 godina mlađoj djevojci

N. C.
Roberto Cavalli i Sandra Nilson (Foto: Twitter)
Roberto Cavalli i Sandra Nilson (Foto: Twitter)
Talijanski dizajner Roberto Cavalli (81) ljubav je pronašao u 45 godina mlađoj Sandri Nilsson, a nerijetko vrtoglave cifre novca troši na poklone za svoju izabranicu.

Modni dizajner svojoj djevojci poklonio je vrlo specifičan poklon koji ga je koštao 3 miliona eura, a riječ je o ostrvo koje je bilo vikinško uporište iz 11. vijeka u Švedskoj. Tako je i Sandra postala nova vlasnica ostrva u svojoj rodnoj zemlji, nedaleko od Stokholma.

Na otoku se nalazi i luksuzna vila s četiri spavaće sobe, golf terenom, bazenima, ali i ostacima iz doba vikinga. Uz to, otok ima i privatnu luku s trajektom koji prima deset osoba.

Bivša manekenka, koja je 45 godina mlađa od Cavaliera, na ostrvu može po volji džogirati uređenim stazama dužine 1,5 km, a ostrvo ima privatnu luku sa trajektom koji može da primi 10 ljudi.

Inače, Kavali i Sandra su se upoznali kada se razveo od supruge 2010. godine, a navodno su zajedno od 2014. Sa njom je, kako kaže, pronašao svoj mir, ona je njegova muza i prava ljubav i nimalo ga ne zanima razlika u godinama.