Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh kad se sjetim onih dana kad je zeljezara radila punom parom. eh nasa dobra stara zeljezara. kako me ovaj video podsjeti na ne predratne dane nase lijepe crvene rijeke bosne kad se udarnicki radilo. eh zeljezaro zeljezaro u srcu zenice sto si hranila cijeli grad i rijeku u crveno bojila unistise te dusmani sda-ovski!!!
Oni dani...
Drzavna televizija CCTV buuuaaaahahahahahahahhahahahahahahhahahhahhahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaahahhaahhaahahahahahahahahahahahahaha
Jangce nosi najvise mulja od svih rijeka na svijetu i boja mu jako zavisi od mulja koji nosi. Ovakvi ko mosnjo zasluzuju veterinarsku dijagnozu a to je, terapija ne postoji odstraniti iz uzgoja.
@Mosnjo Pic*a ti ma*erina daj mi adresu kuce da ti bombu bacim .. pe*eru jedan..
Kod nas bi odmah počeli Ajšu dozivat\'! @Mosnjo Podudlaj mi mošnjice!!!
@Mosnjo Treba te kastrirati da se ne siri zlo na ovoj planeti.
Da i tamo nije došlo do masovne okupacije šošona kao u rajvosi!
Komunisticka posla :D