Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sa koje visine je izbachen?
a jel izbacen bez padobrana ili sa padobranom? :(
Aferim Brazilci...
Uzmi ga sebi u usta!
Trebali bi i vecinu muskaraca iz nase drzave izbaciti iz aviona, ali u letu i bez padobrana. Mozda zene voze polako ili za vas ne \'cool\', ali su opreznije i prave manje nesreca. Muskarci se qrche na svakom koraku pa i automobilu, pa ih redovno bandera zaustavi, ako ne gore.
izbačen sam iz aviona
cek...cek...cek...jel mrtav xD ?
Hoš qjurca feninstkinjo
Šta su ga imali izbacivati kad je već čovjek rekao da ne želi biti u avionu
Da, zena je pilot. Uspjesna, obrazovana, postovana i zasticena. A sta ste vi? Ljubomorni.
jesu li ga izbacili iz aviona u letu ili?
Ni ja ne želim sjesti u auto kojim žensko vozi a kamoli u avion. Šta sad, trebaju me sudski goniti zbog uvrede?
Nije to fol, trebali su ga izbaciti u letu sa padobrancicem.
sad kad naši krenu! a šta će jadnici, po cijelom balkanu sinovi su svjedoci kako im b.a.b.o mlati m.a.t.e.r ko vola u kupusu, pa kad odrastu i oni misle da treba tako. jok, bogami, nego kao u brazilu, ili u skandinaviji, ošamari ženu, pa u ludnicu na nekoliko godina, i do kraja života pod psihijatrijskom kontrolom
jest pogan. Al je upravu. Žena i auto. 0 bodova. Zena i avion. kazneni bodovi.